Az Act Legal a Nimbus tanácsadója a RAMPF csoport eladásában

Az act legal csapata jogi tanácsadással segítette a Nimbust a RAMPF-csoport német befektetési társaságnak történő eladásával kapcsolatban. 

 

A Nimbus magán- és kockázatitőke befektetőként működik Európa több országában. Jelenleg körülbelül 25 vállalatot kezel befektetőként, amelyek egyenként 10 és 150 millió euró közötti forgalmat bonyolítanak le Európa több országban.

 

Az 1926-ban kovácsműhelyként alapított RAMPF azóta is folyamatosan növekszik, és az évtizedek során a kis családi vállalkozásból a világ egyik vezető betontermék-ipari formagyártójává vált. Ma a RAMPF Group betontéglák, járdakövek, macskakövek és további, ezekhez hasonló termékek gyártásához készít acélformákat.

 

Külön büszkék vagyunk rá, hogy az act legal  tanácsadói csapatát erősítette irodánk partnere dr. Weidinger Péter, LL.M. és kollégánk dr. Solt István ügyvéd is. A külföldi kollégáink közül Marek Wojnar lengyelországi ügyvezető partner és Marlena Witkowska ügyvéd, valamint a frankfurti iroda tagjai vettek részt a tanácsadási folyamatban.

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet