act legal covers all major European business centres.
Budapest • Amsterdam • Bratislava • Bucharest • Frankfurt • Milan • Prague • Vienna • Warsaw


Meet us at www.actlegal.com

Új partner az act Bán és Karika Ügyvédi Társulásnál

 

Az act Bán és Karika Ügyvédi Társulás új partnere lett 2022 januárjától Dr. Weidinger Péter, LL.M. A jogász számos területen, többek között a kötelmi, a társasági, a dologi, a munkajog és az adatvédelem területén is mély szakmai ismeretekkel bír. Az ügyvédjelöltek munkájának felügyelete mellett a magyar és a külföldi ügyfelek bíróság előtti és bíróságon kívüli képviseletében is komoly szerepet vállal.

Az év elején új partnert nevezett ki az act Bán és Karikai Ügyvédi Társulás. Dr. Weidinger Péter, LL.M. 2017-ben ügyvédjelöltként csatlakozott az irodához. A folyamatos szakmai tapasztalatszerzés mellett jogi szakvizsgáját 2019-ben tette le, kitűnő eredménnyel. Többször is megfordult Frankfurtban, ahol jelentős nemzetközi szakmai tapasztalattal gazdagodott. Először a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, majd a Hesseni Ügyvédi Kamara Alapítványának ösztöndíjasa volt a német városban. 2018 nyarán pedig az act legal frankfurti irodájában dolgozott. 2020 óta egyéni ügyvédként az act legal Bán és Karika Ügyvédi Társulás csapatát erősíti. Szakterületei közé tartozik a kötelmi jog, a munkajog, a társasági jog, valamint a peres és nemperes eljárások is. A tapasztalt jogász angol és német nyelven felsőfokú szinten beszél.
 „Péter partnerré válása fontos mérföldkő számunkra. Személye ugyanis garancia arra, hogy ügyfeleink továbbra is azt a kiemelkedően magas színvonalú – nemzetközi tapasztalatokra épülő – szolgáltatást várhatják el tőlünk, amit az elmúlt években már megszokhattak” - hangsúlyozta Dr. Bán Gergely, LL.M. a társulás névadó partnere.
 „Örülünk, hogy partnereink között köszönthetjük Pétert, aki szakértelmével nagyban hozzájárul csapatunk sikeréhez. Emellett jogi cikkek, szakmai publikációk elkészítésében és az üzletfejlesztés terén is bátran támaszkodhatunk rá, hiszen ezek a feladatok is jó kezekben vannak nála” – tette hozzá Dr. Karika Márton, a társulás másik vezetője.

Kérdése van?
Írjon nekünk

adatvédelmi szabályzatot

1117 Budapest, Alíz u. 1.
Office Garden A épület 5. emelet

Laworld Opten